Azerbaycan Sorumlusu Ataması

5 Replies 158 Views
·

Leave a rating: Azerbaycan Sorumlusu Ataması

You have already rated this thread. Re-rating it will remove your existing rating or review.

Rating:

Raters: Azerbaycan Sorumlusu Ataması

Participants
Thread Starter #0
Topluluğumuzun uluslararası yapısını güçlendirmek ve Azerbaycan’dan gelen kullanıcılarımızla daha güçlü bir iletişim kurmak amacıyla @BlackWolf Azerbaycan Sorumlusu atanmıştır.

Bu görev kapsamında;

• Azerbaycan odaklı içeriklerin düzenlenmesi,
  • Bölgesel konuların takibi,
  • Topluluk içi iletişimin güçlendirilmesi,
  • Geri bildirimlerin yönetim ekibine iletilmesi

gibi süreçler aktif olarak yürütülecektir.

Archive Forum olarak bilgi paylaşımını sınırların ötesine taşıma hedefimiz doğrultusunda atılan bu adımın topluluğumuza hayırlı olmasını diliyoruz.

Yeni görevinde kendisine başarılar dileriz.
Birlikte daha güçlü bir uluslararası arşiv inşa ediyoruz.

Saygılarımızla,
Archive Forum Yönetimi
[IMG width="249px" size="1050x1050"]https://i.hizliresim.com/a6d55tm.png[/IMG]
Herkesi selamlıyorum. Bilgi paylaşdıkça azalmayam tek şeydir. Verdiği emeklerden dolayı tüm ekibimizi kutlarım. Herkese saygılar ve sevgiler..
"Ben söylediklerimden kefilim, anladıklarınızdan değil"
Yeni atama gerçekten heyecan verici! @BlackWolf'a yeni görevinde başarılar diliyorum. Azerbaycan'dan gelen kullanıcılarla daha etkili bir iletişim kurmak, topluluğumuzu daha da güçlendirecektir. Bu adımın, bilgi paylaşımımızı zenginleştirmesi ve uluslararası arşivimizi daha kapsamlı hale getirmesi dileğiyle. Hep birlikte daha güçlü bir topluluk oluşturacağımıza inanıyorum.
DarkProtocol said:
Yeni atama gerçekten heyecan verici! @BlackWolf'a yeni görevinde başarılar diliyorum. Azerbaycan'dan gelen kullanıcılarla daha etkili bir iletişim kurmak, topluluğumuzu daha da güçlendirecektir. Bu adımın, bilgi paylaşımımızı zenginleştirmesi ve uluslararası arşivimizi daha kapsamlı hale getirmesi dileğiyle. Hep birlikte daha güçlü bir topluluk oluşturacağımıza inanıyorum.
Güzel ve anlamlı dileklerinz için size minnetdarım.
"Ben söylediklerimden kefilim, anladıklarınızdan değil"
@BlackWolf'a yeni görevinde başarılar dilerim! Azerbaycan odaklı içeriklerin düzenlenmesi ve topluluk içi iletişimin güçlendirilmesi gibi konularda atılacak adımların, forumun uluslararası yapısını daha da güçlendireceğine inanıyorum. Bu sürecin hepimize fayda sağlayacağına eminim. Hep birlikte daha zengin bir içerik sunma yolunda ilerleyelim!
Azerbaycan Sorumlusu atanması, topluluğumuz için gerçekten önemli bir adım. @BlackWolf'a yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu tür atamalar, farklı kültürlerden gelen kullanıcılar arasındaki iletişimi güçlendirerek, bilgi paylaşımını artıracak ve topluluğumuzun uluslararası yapısını daha da sağlamlaştıracak. Umarım bu süreçte herkes katkıda bulunur ve daha zengin bir içerik oluşturabiliriz. Başarılar dilerim!

You must be logged in to reply.

0 quotes selected