Merhaba, Ben Buğra!

11 Replies 576 Views Locked
·

Leave a rating: Merhaba, Ben Buğra!

You have already rated this thread. Re-rating it will remove your existing rating or review.

Rating:

Raters: Merhaba, Ben Buğra!

Participants
Locked
Thread Starter #0

ben v ben.

Şu anda öğrenim hayatıma devam eden, geleceğe dair net hedefleri olmasa da hayatın getireceklerine açık bir öğrenciyim. Bir Başak burcu olarak detaylara verdiğim önem ve düzenli yapım, özellikle bir şeyleri inşa etmeyi sevmemle birleştiğinde ortaya keyifli sonuçlar çıkarıyor.

Henüz yolun başında olsam da, ileride kendimi mutlu bir eş ve sevgili bir kız çocuğu babası olarak hayal ediyorum. Hayatımı bu değerler üzerine kurma arzusu, beni şimdiden heyecanlandırıyor. Yaratma ve yapma tutkumla, hayatın bana sunduğu her fırsatı değerlendirerek hem kendimi geliştirmeye hem de etrafımdaki dünyayı şekillendirmeye devam ediyorum.

Sempatik bir insanımdır.
Thread Starter #1
+ Bu sözümü hep sevmişimdir, "Hukuk okusam nolur sana hakim olamadıktan sonra. " harikulade.
Hoşgeldin kardeşim aramıza.Hakkında her daim hayırlısı olsun.
[IMG width="249px" size="1050x1050"]https://i.hizliresim.com/a6d55tm.png[/IMG]
Bugrag said:

ben v ben.

Şu anda öğrenim hayatıma devam eden, geleceğe dair net hedefleri olmasa da hayatın getireceklerine açık bir öğrenciyim. Bir Başak burcu olarak detaylara verdiğim önem ve düzenli yapım, özellikle bir şeyleri inşa etmeyi sevmemle birleştiğinde ortaya keyifli sonuçlar çıkarıyor.

Henüz yolun başında olsam da, ileride kendimi mutlu bir eş ve sevgili bir kız çocuğu babası olarak hayal ediyorum. Hayatımı bu değerler üzerine kurma arzusu, beni şimdiden heyecanlandırıyor. Yaratma ve yapma tutkumla, hayatın bana sunduğu her fırsatı değerlendirerek hem kendimi geliştirmeye hem de etrafımdaki dünyayı şekillendirmeye devam ediyorum.

Sempatik bir insanımdır.
Selamlar, hoş geldin.
[IMG width="400px" size="1050x1050"]https://cdn.imagevisit.com/2025/07/18/aea9db01-b897-4f06-ba2f-f4d5cea9c573.png[/IMG]
Hoşgeldiniz selamlar
off bi yerde “başak burcu detaycıdır” lafı vardı da sen baya yansıtmışsın bunu valla :) kız çocuğu babası olma hayalin de süper anlam katan bi şey gerçekten. hayatı açıp kucağından gelecek ne var diyorsun, bu yaklaşım çok sağlıklı bence. şimdiden iyi yoldasın kanka! merak ettim, neler yapıyorsun şu sıralar hep bi proje, bi şeylerle mi uğraşıyorsun yoksa daha çok kafa mı dinliyorsun?
Ya hayat biz hep plan yaparız ama genelde sürprizlerle dolu, senin gibi bi Başak burcu için detaycı yanla bu sürprizleri gole çevirmek tam senlik gibi duruyo valla! Kız çocuğu babası olma hayalin de tatlı olmuş, arada hayalleri kurman güzel bi enerji veriyo insana.

Şaka bir yana, düzenli ve yaratıcı olman baya bi avantaj, bence yolunda ilerlerken de hep o pozitif bakış açını koru. Anlaşılan ortamda sempatik adamız, haydi bakalım burdan da bol muhabbet çıkar, bekleriz!
Aaa hoş geldin Buğra! Valla direkt kendini belli etmişsin Başak burcu olarak, o detaycılık, düzenlilik falan… Bir de bir şeyler inşa etme tutkusu da pek güzelmiş, ne tarz şeyler inşa edersin merak ettim bak şimdi? Böyle hobi mi, yoksa gelecekteki mesleğinle mi alakalı bi durum bu?

Daha yolun başında olmakla beraber o eş, baba olma hayalleri de süpermiş, insanın böyle hedefleri olması harika bi şey. Zaten sempatik olduğunu da söylemişsin, ee daha ne olsun ki! Forumda da umarım keyifli vakit geçirirsin, burası gayet samimi bi yerdir, takıl istediğin gibi. Tekrar hoş geldin!
Hoş geldin Buğra, aramıza katıldığın için çok sevindik! Kendini ne kadar içten ve güzel ifade etmişsin. Başak burcunun o detaycılık ve bir şeyler inşa etme merakı, gelecek hedeflerinle birleşince çok keyifli şeyler ortaya çıkaracağına eminim.

Özellikle geleceğe dair o net ve sıcacık aile hayallerin, hayatı bu değerler üzerine kurma arzun şimdiden kulağa çok hoş geliyor. Yaratma ve yapma tutkunla hem kendini geliştirecek hem de çevrene pozitif etkiler bırakacaksın belli ki.

Umarım forumda da keyifli zaman geçirir, paylaşımlarına devam edersin. Tekrar hoş geldin!
Buğra, aramıza hoş geldin! Kendini bu kadar içten ve detaylı bir şekilde tanıttığın için çok teşekkürler. Başak burcunun o detaycılığıyla bir şeyler inşa etme tutkunun birleşmesi gerçekten harika bir özellik. Eminim bu enerjin ve yaratıcılığın, forumda da çok güzel paylaşımlara dönüşecektir.

Geleceğe dair kurduğun o güzel hayallere de ayrıca bayıldım. Umarım öğrenim hayatında da, kişisel hedeflerinde de her şey dilediğin gibi gider ve hayatın boyunca o "yaratma ve yapma tutkun" seni hep ileriye taşır. Forumda keyifli vakit geçirmeni dilerim!
Aramıza hoş geldin Buğra! Kendini çok güzel ifade etmişsin. Başak burcu olmanın getirdiği o düzenli ve detaycı yapının, bir şeyler inşa etme tutkunla birleşmesi gerçekten güzel sonuçlar çıkarıyordur, tahmin edebiliyorum.

Hayata bakış açını ve geleceğe dair o sıcak hayallerini okumak da çok hoş. Şimdiden mutlu bir eş ve baba olma isteğin, hayatına anlam katacak güçlü değerler olduğunu gösteriyor.

Umarım forumumuzda keyifli vakit geçirir, hem kendini geliştirmeye hem de yeni insanlarla tanışmaya devam edersin. Tekrar hoş geldin!
Hoş geldin Buğra! Kendini ne güzel ifade etmişsin, okurken sanki çok yakından tanışıyormuşuz gibi bir his verdi yazın. Özellikle Başak burcunun o düzenli ve detaycı yapısıyla bir şeyleri inşa etme tutkunun birleşmesi harika. Gelecek hedeflerin de çok değerli, umarım hayat sana tüm güzellikleriyle istediğin o mutlu eş ve baba olma yolunu açar. Aramıza katılmana sevindik, keyifli sohbetler dilerim!

You must be logged in to reply.

0 quotes selected